1500 RECEPTES DE CUINA MALLORQUINA (edición en catalán)

Author: Vv.aa.

Recull de les 1.500 receptes recuperades, cuinades i tastades per l’Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca durant els seus primers 35 anys d’existència. Són receptes que configuren els plats autòctons de la cuina illenca, recuperades tant d’antics receptaris com de la memòria oral dels cuiners tradicionals de l’illa.

Aquest recull representa una autèntica oda a la riquesa gastronòmica de Mallorca, una illa que ha sabut preservar les seves tradicions culinàries al llarg dels segles. Amb una combinació perfecta de sabors mediterranis i ingredients frescos, aquestes receptes ens transporten a una experiència única i deliciosa.

Des dels plats de peix i marisc frescos, fins als guisats de carn tendra i aromàtica, cada recepta és una obra d’art culinària. Amb la seva presentació elegant i els seus sabors intensos, aquests plats reflecteixen la passió i el compromís de l’Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca en la preservació de la cultura gastronòmica de l’illa.

Els plats autòctons de Mallorca són una fusió perfecta de productes locals com l’oli d’oliva, les ametlles, les olives i els cítrics, que són utilitzats amb mestria en cada recepta. Aquesta combinació d’ingredients de qualitat superior i tècniques culinàries tradicionals donen com a resultat plats exquisits i únics.

L’Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca ha treballat amb dedicació i compromís per recuperar aquestes receptes antigues i portar-les als fogons moderns. Per això, cada plat és una oportunitat de gaudir de la història i la cultura de l’illa a través del paladar.

Amb aquest recull de receptes, l’Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca ens convida a descobrir i experimentar amb els sabors autèntics de l’illa. Sigui quin sigui el plat que triem de les seves pàgines, estarem segurs de viatjar a través del temps i de la tradició culinària de Mallorca.

VER PRECIO EN AMAZON

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “1500 RECEPTES DE CUINA MALLORQUINA (edición en catalán)”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *