1000 RECEPTES D OR (edición en catalán)

Categorías: ,
Author: Karlos Arguiñano

El gran recepatori de Karlos Arguiñano arriba per primera vegada en català, gràcies a la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. En aquest ampli receptari, Karlos Arguiñano ens mostra el millor testimoni de la seva experiència i amor per la gastronomia.

Aquest llibre conté mil receptes que són un homenatge a tots els elements que han portat Karlos Arguiñano a convertir-se en el cuiner de referència de milions de llars. La seva cura i amor únics per la matèria primera, les elaboracions senzilles aptes per a tot tipus de cuiners, els consells que donen als plats un toc especial i una proposta àmplia per satisfer tots els paladars en totes les ocasions.

Descobreix plats deliciosos com l’arròs caldós amb tempura de borratja, els canonets de pastís de peix, el Bloody Mary amb escopinyes o la crema de carbassa amb escamarlans i bacó. Aquestes receptes són d’elaboració pròpia i estan pensades per gaudir-les en família o amb amics. En cada plat, es pot percebre l’alegria contagiosa que defineix tant a Karlos Arguiñano com a la seva cuina.

«Durant la meva vida he cuinat tot tipus de productes, però el que no m’ha faltat mai és amor. Us asseguro que sense ell és impossible fer bona cuina,» afirma Karlos Arguiñano.

VER PRECIO EN AMAZON

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “1000 RECEPTES D OR (edición en catalán)”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *