MUDANCES (edición en catalán)

Author: Gemma Sarda Llavina

La Lívia és una jove traductora que té una aversió a treballar en equip, i quan es tracta de relacions sentimentals, les acaba ràpidament: un clau i fora. D’altra banda, en Marcel és un rellotger recentment jubilat que ha funcionat durant anys com si fos una màquina: semblava la persona més previsible del món.

Tot i les seves diferències, el destí va voler que un dia els seus camins es creuessin en un petit cafè del centre de la ciutat. En aquell moment, la vida de tots dos va prendre un gir inesperat. Quan els seus ulls es van trobar, van sentir com si el temps s’aturés.

Després d’una breu conversa, van descobrir que tenien més en comú del que mai haguessin imaginat. La Lívia va adonar-se que en Marcel era molt més que un simple rellotger previsible, tenia una gran passió per la música clàssica i una ànima d’artista amagada darrere de la seva aparença tranquil·la.

Per altra banda, en Marcel va quedar fascinat per la intel·ligència i la determinació de la Lívia. Va descobrir que la seva aversió a treballar en equip era a causa de la seva gran autoexigència i la seva necessitat de controlar cada detall del seu treball.

Amb el temps, van començar a conèixer-se més profundament i a entendre les seves respectives maneres de ser. La Lívia va aprendre a relaxar-se i a gaudir del moment present, mentre que en Marcel va aprendre a sortir de la seva zona de confort i a experimentar noves emocions.

A mesura que la seva relació es feia més profunda, van descobrir que es complementaven perfectament. La Lívia va aprendre a valorar la calma i l’estabilitat que en Marcel li proporcionava, mentre que en Marcel va descobrir que la passió i la determinació de la Lívia eren allò que li faltava per sentir-se ple.

Avui en dia, la Lívia i en Marcel segueixen junts, fent front als desafiaments que la vida els presenta. Han après a acceptar-se i a estimar-se tal com són, amb les seves virtuts i les seves mancances. La seva història és un recordatori que, sovint, allò que ens atrai més d’una persona és allò que menys ens esperem, i que l’amor pot trobar-se en els llocs més inesperats.

VER PRECIO EN AMAZON

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MUDANCES (edición en catalán)”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *