LA BARRUFETA I L ALDEA AMAGADA (edición en catalán)

Author: Peyo

Gaudeix i aprèn amb el llibre d’activitats de la nova pel·lícula dels Barrufets, L’aldea amagada. Un llibre emocionant que captivarà als més petits i estimularà les seves habilitats a través de múltiples activitats divertides i educatives.

Amb aquest llibre, els nens podran posar a prova la seva capacitat de resoldre laberints, desxifrar sudokus, trobar les diferències entre imatges, reproduir dibuixos i donar-los color amb les seves pròpies mans.

L’aldea amagada és un món màgic ple de sorpreses i aventures, i amb aquest llibre els nens podran endinsar-se en aquesta meravellosa història mentre desenvolupen les seves habilitats cognitives i artístiques.

L’activitat de resoldre laberints ajudarà als nens a millorar la seva capacitat de concentració i resolució de problemes, mentre que els sudokus els ajudaran a desenvolupar les seves habilitats matemàtiques i lògiques.

També hi ha activitats per a estimular la creativitat dels petits lectors, com reproduir dibuixos i pintar-los amb els seus colors preferits. Això permetrà als nens expressar-se artísticament i desenvolupar la seva imaginació.

Amb aquest llibre d’activitats, els nens podran passar hores de diversió mentre aprenen i desenvolupen les seves habilitats. És una manera entretinguda i enriquidora de descobrir el món dels Barrufets i submergir-se en aquesta fascinant aventura.

No esperis més, adquireix el llibre d’activitats de L’aldea amagada i deixa que els teus fills gaudeixin d’una experiència única mentre aprenen i es diverteixen amb els adorables Barrufets.

VER PRECIO EN AMAZON

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LA BARRUFETA I L ALDEA AMAGADA (edición en catalán)”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *