L ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE (CLASSICS A MIDA) (edición en catalán)

Author: Robert Louis Stevenson

«Vaig estar-me uns moments davant del mirall…», diu en Henry Jekyll en la seva confessió. Sembla que vulgui esbrinar qui hi ha a l’altre costat del mirall. ¿Soc jo qui s’hi reflecteix o és l’altre que és dins meu? Com soc realment? Com vull ser? Com creuen que soc, els altres? Totes aquestes preguntes se les va plantejar també Robert L. Stevenson quan va decidir escriure aquesta novel·la, una novel·la que no deixa impassible ni un segon el lector i manté l’interès fins a l’última pàgina.

En la seva confessió, Henry Jekyll reflexiona sobre la seva pròpia identitat i la dualitat de la seva existència. Es pregunta si és ell mateix qui es reflecteix al mirall o si hi ha una altra persona dins seu. Aquestes qüestions sobre la seva veritable naturalesa i els seus desitjos més profunds són temes recurrents en la novel·la.

Robert L. Stevenson, l’autor d’aquesta obra fascinant, també es va plantejar les mateixes preguntes en el moment de decidir escriure-la. La seva intenció era captivar els lectors des del primer moment i mantenir l’interès fins a l’última pàgina. I ho va aconseguir.

Aquesta novel·la, amb tota la seva intriga i misteri, no deixa indiferent ningú. Cada pàgina és un viatge a l’ànima humana i a les ombres que hi residien. Els lectors es veuen atrapats per la trama i els personatges, desitjant descobrir les veritats amagades i els secrets més obscurs.

En resum, «El cas del Dr. Jekyll i Mr. Hyde» és una obra mestra de la literatura que ens convida a reflexionar sobre la nostra pròpia dualitat i els límits de la nostra pròpia naturalesa. Una història que ens manté en suspens des del primer moment i que ens fascina fins a l’última pàgina.

VER PRECIO EN AMAZON

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “L ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE (CLASSICS A MIDA) (edición en catalán)”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *