IMPOSSIBLE (edición en catalán)

Author: Catarina Sobral

Tot el que existeix es va originar en un espai molt petit, un punt microscòpic que contenia tot el potencial de l’univers. Això és més petit que un gra de sorra o que la punta del llapis més esmolat del món. Pot semblar increïble, però és absolutament veritat.

Al principi, aquest espai minúscul era ple d’energia i matèria en una condició extremadament densa. A mesura que el temps avançava, aquesta energia va començar a expandir-se i a refredar-se, creant les primeres partícules subatòmiques. Aquestes partícules van interaccionar entre elles i van donar lloc a la formació de àtoms, els components bàsics de la matèria.

Amb el pas del temps, aquests àtoms es van unir per formar molècules cada cop més complexes. Això va permetre l’aparició de substàncies químiques i la creació d’entorns favorables perquè la vida pogués sorgir.

Ara bé, aquest procés no va ser senzill. Perquè la vida sorgís, van ser necessàries moltes condicions específiques. Els planetes, com la Terra, van jugar un paper fonamental en aquest procés. A mesura que l’univers es continuava expandint, les estrelles es formaven i morien, alliberant els elements químics necessaris per a la vida.

Després de milions d’anys, a la Terra, en un petit racó de l’univers, van aparèixer organismes senzills com bacteris i algues. Aquests organismes van evolucionar al llarg del temps i van donar lloc a formes de vida més complexes, com els dinosaures.

Però tot això és només el principi d’una història fascinant. L’univers continua canviant i evolucionant, i nosaltres, com a éssers humans, som una part d’aquest procés. Tenim la capacitat de comprendre i explorar els misteris de l’univers, i això és el que ens fa únics.

VER PRECIO EN AMAZON

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMPOSSIBLE (edición en catalán)”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *