EL MONJO QUE ES VA VENDRE EL FERRARI (edición en catalán)

Author: Robin Sharma

Més de 6 milions d’exemplars venuts, El monjo que es va vendre el Ferrari és un èxit de vendes a tot el món. Aquesta història gira al voltant de Julian Mantle, un advocat superestrella que, a causa del seu ritme de vida desenfrenat, pateix un atac de cor. Aquest episodi marca l’inici d’una crisi espiritual per a Mantle, que es veu obligat a replantejar-se la seva existència i cercar respostes als eterns dubtes de la vida.

Amb la intenció de trobar la plenitud i la felicitat, el protagonista s’embarca en una extraordinària odissea per una cultura ancestral. Durant aquest viatge, descobreix un sistema poderós per alliberar el potencial de la ment, el cos i l’ànima. A través d’aquesta experiència, Julian Mantle aprèn a viure amb més passió, propòsit i pau.

El llibre fusiona magistralment l’ancestral filosofia espiritual d’Orient amb les idees més avançades d’Occident. Sharma, pas a pas, ens mostra el camí cap a una vida amb més coratge, equilibri, plena abundància i vertadera felicitat. Aquesta extraordinària història ens convida a reflexionar sobre la importància de viure una vida autèntica i significativa, deixant de banda les pressions de la vida moderna.

VER PRECIO EN AMAZON

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EL MONJO QUE ES VA VENDRE EL FERRARI (edición en catalán)”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *