EL COMPORTAMENT DELS OCELLS (edición en catalán)

Author: Wenfei Tong

PRÒLEG DE BEN SHELDON

L’EXCEPCIONAL CAPACITAT D’ADAPTACIÓ DELS OCELLS QUE ES RECULL EN AQUEST LLIBRE PROVÉ D’ENTORNS EXÒTICS I EXTREMS, PERÒ TAMBÉ D’OCELLS QUE CONEIX L’OBSERVADOR URBANITA D’ARREU DEL MÓN.

Els ocells són criatures intel·ligents i sociables que mostren un ampli ventall de comportaments. Des de l’assetjament i la imitació fins a l’aparellament i la cria en comú dels polls, aquestes criatures ens sorprenen amb la seva complexitat.

Per què es comporten com es comporten? A través d’exemples d’espècies d’arreu del món, aquest llibre aporta llum als singulars actes dels ocells, tot explicat en un context evolutiu.

Esbrinarem com els ocells busquen menjar mitjançant tàctiques d’alimentació, mitjans i furts. Aprendrem coses sobre els rituals de festeig a través del sistema de preferències, rivalitat, galanteig i emparellament. També descobrirem els conflictes familiars que sorgeixen entre pares, cries i germans, així com les tensions i tibantors de la niuada, com ara la defensa territorial, el nepotisme i el sabotatge de relacions.

Veurem com responen els ocells a les amenaces i els perills mitjançant pràctiques tan insolites com remors, piulades d’alarma concretes, estratagemes de distracció i disseny de nius contra els depredadors.

A més, interpretarem com els ocells modifiquen el seu comportament en resposta als canvis en el seu entorn. Serem testimonis de la seva capacitat d’adaptació a noves situacions, ja sigui en entorns exòtics o enmig de les ciutats.

Aquest llibre ens permetrà descobrir la fascinant vida privada dels ocells i entendre millor la seva relació amb el món que els envolta. És un recull de coneixements que ens ajudarà a comprendre i apreciar aquestes criatures alades que ens acompanyen en el nostre dia a dia.

VER PRECIO EN AMAZON

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EL COMPORTAMENT DELS OCELLS (edición en catalán)”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *